Supa de pui

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pulpe pui
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 3 cartofi
  • pastarnac
  • sare,piper
  • verdeata
  • fidea
  • 1 cub pui knorr

Mod de preparare

Curatam zarzavaturile si impartim carnea in 4 bucati, o spalam si o punem la fiert la foc domol cu o lingura de sare.

Dupa ce fierbe, adunam spuma. Dupa ce sunt fierte bine toate ingredientele, strecuram supa.

Punem supa pe foc si adaugam 1 cub knorr si fideaua dupa ce da in clocot.

Adaugam verdeata si acoperim oala pentru 5 minute.

Puteti sa serviti supa in farfurie cu morcovii taiati rondele si cartofii cubulete. Eu am folosit si 3 cartofi deoarece ne plac foarte mult.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise