Supa de pui cu galuste

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept sau 2 piepti de pui
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • o bucata de telina
  • 1 legatura de patrunjel
  • 2 linguri de ulei (preferabil de masline)
  • sare, vegeta
  • Pentru galuste:
  • 2 oua
  • sare
  • 2 linguri de ulei
  • 8 linguri de gris

Mod de preparare

Se spala si se taie cuburi pieptul de pui si se pune la fiert impreuna cu restul de legume (morcovii, cepele, pastarnacul si telina) lasate in bucati mari, pentru ca la sfarsit se scot.Cand aproape sa dea in clocot, se pun cele doua linguri de ulei si vegeta. Se lasa sa fiarba si se spumeaza carnea. Dupa ce s-au fiert legumele, se scot din supa. Se pregateste compozitia pentru galuste: 2 oua se bat bine cu putina sare si doua linguri de ulei (nu f pline). Apoi, se adauga in ploaie cele 8 linguri de gris, amestecand f bine compozitia. Cu o lingura umezita in supa fierbinte se adauga pe rand galustele si se acopera cu un capac, lasandu-le sa dea cateva clocote. Se adauga peste ele o cana cu apa rece si iar se pune capacul si se lasa la fiert. Verificam supa de sare si la final, se adauga patrunjelul tocat marunt. Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise