Supa de pui cu galuste

Timp pregatire
2400 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3-4 morcovi medii,
  • 1 bucata de telina cat podul palmei,
  • 1 legatura de patrunjel proaspat,
  • 2 oua de gaina, tacamurile de un pui (se inlatura grasimea vizibila),
  • 2 litri de apa, putina sare si putin gris din grau.

Mod de preparare

Astfel, morcovii se taie in felii, telina asemenea, se adauga intr-o oala, se toarna circa 2 litri de apa si tacamurile de pui. Se lasa sa fiarba putin, la foc mediu, timp in care legumele trebuie sa fie moi, la fel si carnea. Dupa ce a fiert carnea si legumele, se scot si se pregatesc galustele din gris de grau.

Se bat ouale spume, se adauga in ploaie gris, pana se obtine o pasta. Se reduce focul la mininum, se adauga galustele incet, cu lingura, daca a scazut mult din supa, se adauga putina apa. Supa se mai lasa putin la fiert, foarte putin, ca sa nu se rupa galustele. Apoi se adauga patrunjelul tocat marunt, putin inainte de servite, si gata. Se mai adauga sare dupa bunul plac, dar nu multa.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise