Supa de rosii

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 2 cutii rosii decojite
  • * 1 ceapa mica
  • * 1 ardei gras verde sau rosu
  • * busuioc
  • * 1 chifla cu mac
  • * 1 bob de usturoi

Mod de preparare

Tocam ceapa si ardeiul marunt; le punem la calit cateva minute.

Adaugam si rosiile si mai lasam la calit 10 minute avand grija sa amestecam pentru a nu se lipi.

Apoi adaugam 1 litru de apa si lasam sa fiarba in jur de 30 de minute.

Dupa cele 30 de minute pasam rosiile cu blenderul pentru a obtine o consistenta mai cremoasa. Daca nu aveti blender puteti da rosiile printr-o sita. Potrivim de sare, piper si busuioc.

Chifla o taiem pe jumatate, o perpelim un pic pe gratar. Imediat dupa ce am ridicat-o de pe gratar o frecam cu bobul de usturoi.

O puteti aseza asa cum am facut eu sau puteti praji felii de paine, frecate cu usturoi si taiate cubulete.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise