Supa de spanac

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 l supa pui (poate fi preparata si din cuburi)
  • 500 gr spanac
  • 2 cepe verzi
  • 2 ardei rosii
  • sare si piper

Mod de preparare

Spanacul si ceapa verde se taie marunt. Se feliaza ardeii si se fierb in supa timp de 5 minute. Se adauga spanacul si ceapa verde. Se pune piper si sare dupa gust si se mai fierbe 5 minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise