Supa de tortellini

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1punga cu tortellini cu carne
  • 4l supa de pui
  • SUPA:
  • 1pui
  • 2morcovi
  • 1telina mica
  • 1ceapa
  • 3rosii
  • 3catei de usturoi
  • 1lingurita menta uscata
  • 2crengute menta verde
  • sare

Mod de preparare

Puiul spalat se pune in vasul cu apa la fiert iar dupa ce s-a adunat deasupra spuma neagra,se arunca apa,se spala oala si puiul,apoi se pune din nou la fiert;cand incepe sa clocoteasca,se adauga 1lingura rasa cu sare,legumele curatate,spalate, taiate si se lasa la fiert incet 30-40min.

Dupa ce totul este bine fiert,se scoate puiul pentru un alt fel de mancare,legumele se strecoara,se paseaza cu blenderul vertical si se lasa deoparte;in supa strecurata se fierb pastele(tortellini) dupa indicatiile de pe pachet,se adauga menta uscata apoi piureul de legume,se amesteca usor,se potriveste de gust iar cand incepe sa fiarba,se opreste focul se adauga crengutele de menta,se pune capacul si se lasa sa se infuzeze 10-15min.

Se serveste calda cu parmezan deasupra(optional)

Aceasta este o reteta traditionala bologneza,fiind putin ciudata in comparatie cu retetele noastre,am incercat-o si este foarte gustoasa,cu aroma deosebita!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise