supa de vara

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pentru 6 portii:
  • 1 caserola pulpe de pui
  • 1 buc ceapa
  • 2 buc morcov
  • 1 buc radacina patrunjel
  • 1 buc radacina telina
  • 3 buc cartofi
  • 1 legatura loboda
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 lamiie
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare

Mod de preparare

Se toaca ceapa marunt si legumele cubulete mici. Se caleste 2-3 minute ceapa in uleiul de masline, se adauga morcovul si albitura si se mai lasa 2-3 minute la calit amestecand incontinuu. Se adauga pulpele de pui si se completeaza cu apa. Cand incepe sa fiarba se adauga cartofii si loboda spalata si taiata marunt. Cand au fiert cartofii si carnea se stinge focul si se adauga mararul si patrunjelul tocate marunt. Se acopera cu un capac si se lasa 15 minute ca sa se aromatizeze supa. Se pune in farfurii si deasupra se stoarce lamaie proaspata ... dupa gust, cca 1/2 lamaie de farfurie.

Se poate consuma si rece, fiind foarte racoritoare in zilele fierbinti de vara.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise