Supă de varză roșie

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 varză roșie (aprox. 1 kg),
  • 2 cepe potrivite,
  • 2 morcovi,
  • 1 ardei gras roșu,
  • 300 ml suc de roșii,
  • 1-2 linguri mărar proaspăt tocat,
  • sare,
  • opțional smântână pentru servit.

Mod de preparare

Varza roșie se curăță de primele frunze, apoi se taie fâșii, care se taie la rândul lor bucățele.

Ceapa se curăță, se spală și se toacă mărunt.

Morcovul se curăță, se spală și se taie după preferință - cubulețe sau rondele.

Ardeiul roșu se taie în două, se înlătură cotorul și semințele, apoi se toacă mărunt.

Toate legumele se pun într-o cratiță și se acoperă cu apă - apa să depășească cu 2-3 cm legumele.

Se pun la fiert pentru 15 minute de când începe apa să clocotească.

Adăugăm sucul de roșii și mai lăsăm să dea câteva clocote.

Condimentăm cu sare.

Stingem focul și adăugăm mărarul tocat mărunt.

Servim după preferință caldă sau rece - în ambele moduri este delicioasă - cu smântână.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise