Supa Thai cu lapte de cocos

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 lingura ulei de arahide
  • 25 g ghimbir proaspat curatat si tocat
  • 2 catei usturoi taiati fin
  • 1 cutie lapte de cocos
  • 1 morcov curatat si taiat fasii cu aparatul de curatat legume
  • 1 tija telina
  • 2 ardei grasi colorati taiat julien
  • un varf de cutit ardei rosu iute
  • coriandru
  • sos de soia light dupa gust.

Mod de preparare

Se incalzeste uleiul de masline intr-o oala (daca nu aveti wok), se caleste in el ghimbirul taiat, usturoiul, si ardeii iuti timp de 30 de secunde.

Se adauga laptele de cocos, se aduce la punctul de fierbere, se acopera si se tine la foc mic timp de 10 minute, amestecandsa nu se prinda (daca gatiti in oala obisnuita). Se pun legumele in oala si sosul de soia light se fierbe totul cca 4 minute. Se serveste cu frunze de coriandru.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise