Super PIZZA

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • O jumatate de cubulet de drojdie (cub de 25 gr)
  • 1 cana cu apa calduta
  • 1 cana si jumatate de faina
  • cascaval
  • sunca
  • jumatate cutie ciuperci feliate
  • ketchup
  • oregano
  • busuioc
  • piper
  • cimbru si praf de usturoi

Mod de preparare

Se amesteca drojdia cu apa calduta si se adauga o lingurita de ulei. Se amesteca intr-un castron faina cu compozitia din cana (drojdie si apa). Se lasa la crescut 15 minute in tava de pizza care a fost unsa cu putin ulei inainte.

Dupa ce au trecut 15 min, se pune un strat subtire de ketchup, sunca taiata feliute subtiri, ciupercile feliate, cascaval ras din abundenta, se preseaza un pic toata pizza cu mana si se adauga condimentele de mai sus (se poate adauga deasupra felii de masline, rondele subtiri de rosii, ardei gras, porumb sau ceapa taiata marunt dupa gust).

Se baga in cuptorul incins si se lasa cam 30-40 minute, trebuie sa fie rumenita bine.

Mod de servire: Tava ar fi bine sa fie rotunda si la sfarsit sa se taie in 8 felii

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise