tagliatele cu ton si sos rosu

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 conserve ton(calvo sau rio mare)
  • 100 ml sos de rosii
  • 100 g masline feliate
  • 1 ceapa mica
  • zeama de la o lamaie
  • sare
  • piper si patrunjel
  • 250 g tagliatele proaspete.

Mod de preparare

pastele se fierb in apa cu sare si ulei. separat intr-o tigaie se pregateste sosul cu ton: ceapa se pune la calit dupa care se adauga tonul,maslinele, sucul de rosii si zeama de lamaie. la final se decoreaza cu patrunjel.

pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise