tagliatele cu ton si sos rosu

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 conserve ton(calvo sau rio mare)
  • 100 ml sos de rosii
  • 100 g masline feliate
  • 1 ceapa mica
  • zeama de la o lamaie
  • sare
  • piper si patrunjel
  • 250 g tagliatele proaspete.

Mod de preparare

pastele se fierb in apa cu sare si ulei. separat intr-o tigaie se pregateste sosul cu ton: ceapa se pune la calit dupa care se adauga tonul,maslinele, sucul de rosii si zeama de lamaie. la final se decoreaza cu patrunjel.

pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise