Tagliatelle cu dovleac

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet tagliatelle cu ou proaspete
  • 1 rondea dovleac dulce
  • 1/2 tuplina praz tanar
  • 5 masline
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 200 ml apa
  • condimente pesto Kotanyi cu ciuperci si pesto Kotanyi cu rosii si busuioc
  • 1/2 piept de pui dezosat
  • 1 graunte usturoi
  • 1/2 ardei capia rosu
  • ulei de masline

Mod de preparare

Se pune apa cu putina sare la fiert si cand clocoteste se adauga tagliatellele.Se acopera si se da focul mic inca 10 minute.Apoi se scurg si se tin acoperite.Se pregateste sosul dij 200 ml apa 3 linguri pasta de tomate, prazul taiat rondelute, 1 graunte usturoi taiat feliute, cubulete de dovleac, rondele de maslina fara samburi, bucatele mici de ardei capia rosu.Selasa sa se amestece aromele si apoi adugam cate o lingura de pesto cu ciuperci si pesto cu rosii si busuioc plus 3 linguri de ulei de masline.

Se spala bine pieptul de pui si se taie cubulete.Se adauga la sos si bucatelele de pui.SEmai lasa un pic sa se ingroase putin sosul.Se toarna apoi in mijloc peste tagliatelle. Pofta mare!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise