Tagliatelle cu pui si ciuperci

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 punga tagliatelle
  • 1 piept de pui
  • 200 gr ciuperci
  • sare
  • piper
  • 200 ml smantana
  • 1 ardei iute
  • 1 ceapa alba

Mod de preparare

Se curata ceapa si se taie marunt.Se pune la calit intr-o tigaie cu putin ulei,cand devine translucida se adauga pieptul de pui taiat bucatele si ciupercile taiate marunt.Se calesc toate si se adauga ardeiul iute taiat rondele.Spre final se adauga smantana,sarea si piperul.Se mentine pe foc inca 10.

Intr-un vas separat se adauga apa si sare si se fierb tagliatelle.Se scurg de apa si se amesteca cu sosul.Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise