Taietei asiatici cu carne de vita

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300g pulpa de vita
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 bucatica ghimbir(1 cm)
  • 3 linguri ulei de susan
  • sare
  • zahar
  • piper
  • 4 linguri sos de soia
  • 200g taietei de orez
  • coriandru verde

Mod de preparare

Carnea se taie bucati si se prajeste in ulei de susan incins, in wok;se sareaza si pipereaza ,apoi se scoate.In uleiul ramas se calesc ceapa verde tocata si ardeiul taiat fasii.Se adauga din nou carnea,urmata de sare,piper,ghimbir ras,zahar si sos de soia.

Taieteii de orez se pun in apa clocotita sa stea 5 minute;se scurg si se amesteca cu carnea si legumele.

Se orneaza cu coriandru verde.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise