Taietei asiatici cu carne de vita

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300g pulpa de vita
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 bucatica ghimbir(1 cm)
  • 3 linguri ulei de susan
  • sare
  • zahar
  • piper
  • 4 linguri sos de soia
  • 200g taietei de orez
  • coriandru verde

Mod de preparare

Carnea se taie bucati si se prajeste in ulei de susan incins, in wok;se sareaza si pipereaza ,apoi se scoate.In uleiul ramas se calesc ceapa verde tocata si ardeiul taiat fasii.Se adauga din nou carnea,urmata de sare,piper,ghimbir ras,zahar si sos de soia.

Taieteii de orez se pun in apa clocotita sa stea 5 minute;se scurg si se amesteca cu carnea si legumele.

Se orneaza cu coriandru verde.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise