taietei cu carne

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 80 g de taitei
  • 2 rosii potrivite si bine coapte
  • 100 g de carne de pui sau de vitel
  • 20 g de unt (ulei)
  • 10 g de verdeata
  • de preferinta patrunjel
  • si un varf de sare.

Mod de preparare

Fierbi taiteii in apa cu sare aproximativ 20 de minute, apoi ii scurgi si ii racesti. Separat, intr-o craticioara, inabusi carnea tocata in ulei (unt).

Adaugi putina apa, verdeata tocata foarte fin, iar in final stingi amestecul cu zeama de rosii. La sfarsit, amesteci bine taiteii inabusiti cu carne si pui amestecul la cuptor, al foc potrivit, pret de inca 15-20 de minute.

Taiteii cu carne pot fi serviti cu 50 ml de sos de osii in care se rad 20 g de branza de vaci data prin sita si 2-3 g de marar tocat foarte fin.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise