Taietei cu ciuperci de padure

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Taietei 250 g,
  • ciuperci de padure 300 g,
  • un catel de usturoi,
  • patrunjel,
  • sare,
  • ulei de masline.

Mod de preparare

Intr-o tigaie incinsa cu putin ulei prajim patrunjelul si usturoiul in prealabil tocat marunt. Dupa cateva minute adaugam ciupercile taiate, sare si acoperim cu un capac. Cand ciupercile au lasat toata apa descoperim tigaia si mai fierbem pentru cateva minute. Intre timp fierbem taietei si cand sunt gata ii adaugam in tigaia cu sosul de ciuperci. Amestecam totul bine si pastele noatre sunt bune sa fie gustate. Cine prefera se poate adauga un strop de parmezan.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise