Taietei cu sunca

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500g taietei
  • 250g sunca
  • 200g smantana
  • 200g cascaval
  • 5 oua
  • 100g unt sare dupa gust.

Mod de preparare

se fierb taieteii si se scurg in strecuratoare.Se rade cascavalul ,se taie sunca in cubulete.Se freaca untul spuma si se amesteca cu 150g cascaval ras,se adauga ouale batute cu sare,smantana si sunca si se amesteca compozitia.Se potriveste de sare se adauga taieteii fierti si se toarna compozitia intr-o forma unsa cu unt. Se presara deasupra restul de cascaval si se coace la cuptor aproximativ 25 minute.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise