Taietei de casa cu sos de rosii

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300g taietei de casa
  • 1 ceapa mare
  • 3 catei de usturoi
  • 50g sunca cruda si afumata( optional)
  • 1 cutie rosii cuburi in bulion
  • 1 lingurita pasta de ardei dulce
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • ulei
  • 50g cascaval

Mod de preparare

Taieteii se fierb in 3 litri apa cu sare. Ceapa, usturoiul si sunca se taie marunt si se calesc in putin ulei .Se adauga rosiile si pasta de ardei si se mai lasa pe foc aproximativ 20 minute, apoi se adauga sare si piper dupa gust si 1/2 lingurita de busuioc. Se amesteca cu pastele si se presara putin cascaval razuit.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise