Taitei cu varza si ciuperci

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg varza
  • 200-250 grame ciuperci
  • o ceapa mare alba sau 2 mici
  • ulei
  • 300-500g taitei patrati
  • optional cateva felii de sunca,kaiser,pastrama sau carnati
  • condimente (sare, piper,boia iute)

Mod de preparare

Taiati ceapa fideluta si prajiti-o in ulei pana devine sticloasa,adaugati varza taiata fideluta ,ciupercile curatate si taiate dupa preferinta ,si feliile de sunca,kaiser,pastrama sau carnati,condimentati,prajiti si mai adaugati ulei daca e necesar .Puneti la fiert pastele in apa cu sare .Scurgeti pastele,spalati-le apoi puneti-le peste amestecul din varza,ceapa,mezel si ciuperci.Amestecati bine.

Aceasta reteta se poate prepara si cu varza murata

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise