Tarta cu fructe

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • fructe
  • budinca
  • frisca

Mod de preparare

se face un aluat de pandispan,sau se foloseste foi de prajitura,se prepara budinca dupa instructiuni,se pune peste foaie si se lasa sa se raceasca,se taie rotunduri cu un pahar si peste fiecare se aseaza fructele dorite se orneaza cu frisca.Bucatile de foaie ramase dupa taiere se insiropeaza cu zeama de fructe se pune frisca sau se pot manca cu ceai

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise