tarta cu legume si branza

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - faina, sare, apa
  • - 2 vinete
  • - branza sandwich
  • - 2 rosii
  • - cascaval
  • - 2 oua
  • - 2 linguri de smaninta
  • - sare, piper

Mod de preparare

- din faina, apa si sare se face un aluat care se intinde intr-o tava de tarte rotunda, dupa ce aceasta a fost unsa cu putin unt sau dupa preferinte ulei, unsoare;

- peste aluat se aseaza 4-5 patratele de branza sandwich;

- peste branza se aseaza vinetele taiate rondele si prajite inainte pe ambele parti pe un gril, insa fara ulei

- deasupra vinetelor se pun rosiile taiate rondele si ele, iar peste rosii se razaleste putin cascaval cat sa acopere toata tarta

- se lasa la cuptor 10-15 minute, se scot si se toarna ouale batute impreuna cu smintina si sare

- se mai introduce odata la cuptor pina se rumeneste putin deasupra

Pofta buna, e super gustoasa.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise