Tarta cu mere

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-5 mere marisoare
  • 300 g faina
  • 200 g unt
  • 150 g zahar pudra
  • 2 galbenusuri

Mod de preparare

Aluatul se lucreaza in castron . Untul se freaca spuma . Zaharul se freaca cu galbenusurile apoi se amesteca cu untul si faina , pusa cate putin si bine frecate . Aluatul obtinut se tine la rece cel putin doua ore , poate sta si peste noapte .

Aluatul se intinde intr-o tava prafuita cu faina . Merele se curata , se taie felii si se aseaza peste foaie ca solzii. Se presara cu zahar . Se coace tarta 30-40 minute .

Pofta buna !

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise