Incingem cuptorul la 180 de grade Celsius. Taiem foietajul in forma dreptunghiulara (sau in orice alta forma, important e sa va placa voua) si il rulam pana se subtiaza.
Formam margini de aproximativ 2 cm, aducand aluatul catre interior atat pe lungime, cat si pe latime. Le presam cu degetele.
Asezam feliile de piersici pe toata suprafata aluatului. Deasupra, presaram semintele de rodie
.
Topim doua linguri de unt. Dupa ce untul s-a topit, il turnam deasupra tartei. Apoi, presaram Green Sugar Cooking (eu am folosit cam 4 lingurite) si scortisoara.
Batem galbenusul si, cu ajutorul unei pensule, ungem marginile tartei.
Bagam tarta la cuptor si o lasam acolo aproximativ 25-30 de minute, pana cand aluatul devine pufos si putin rumen.
Reteta pregatita de Alexandra, @saltnsasha.wordpress.com, cu produsele oferite de Green Sugar si Laboratoarele Remedia.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise