Tiramisu

Tiramisu rețeta originală

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 galbenusuri
  • 300 gr frisca Meggle
  • 30 de piscoturi
  • 3 cesti de cafea
  • 500 gr mascarpone
  • 200 gr zahar
  • 1 pliculet de Ness pentru decorat

Mod de preparare

Nu e Tiramisu rețeta originală, dar va garantez ca este delicios

Prima data se face cafeaua sa aiba timp sa se raceasca pana se face crema.

Galbenusurile se amesteca cu zaharul.

Dupa ce se obtine o pasta omogena se amesteca cu mascarponele.

Separat se bate frisca.

Se amesteca cu o lingura de lemn pasta de mascarpone cu frisca.

Se iau piscoturile si se inmoaie DOAR pe o parte in cafeaua rece si apoi se pun in tava cu partea inmuiata in sus. Se pune jumatate din crema obtinuta intr-un strat gros. Apoi inca un strat de piscoturi inmuiate la fel in cafea si restul de crema. Se niveleaza si apoi se pudreaza cu ness. Se pune la frigider de seara pana dimineata.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise