Tocanita cu soia boabe

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400g boabe de soia
  • 1ceapa mare
  • 1morcov
  • 1radacina de pastarnac
  • 1felie de telina radacina
  • 1cana sos de rosii
  • 1ardei gras
  • 1ardei iute
  • 400g ciuperci
  • 1frunza de dafin
  • 20ml ulei
  • sare
  • cimbru
  • 1leg.marar

Mod de preparare

Soia spalata se pune intr-un vas cu apa sa se imnoaie de seara;a doua zi se scurge apa si se pune intr-un vas cu apa calda sa fiarba;dupa 30min,se scurge,boabele se clatesc sub jet de apa rece apoi se pun din nou la fiert cu apa calda si frunza de dafin

Cat timp fierbe,intr-o tigaie cu ulei incins,se calesc ciupercile feliate,dupa ce a scazut apa din ele se adauga restul legumelor curatate,spalate si taiate cubulete mici;se lasa 10min cu capac,se adauga apoi sosul de rosii,1lingurita rasa cu sare,iar dupa ce a scazut se rastoarna peste fasolea fiarta;se lasa pe foc pana scade,se adauga la final putin cimbru,se potriveste de gust,mararul taiat marunt apoi se serveste.

Este o mancare aproape la fel cu fasolea obisnuita,doar ca soia are un gust putin mai deosebit.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise