Tocanita de purcel

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g file de porc
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura faina
  • 400g boabe de struguri fara samburi
  • 200g champignons
  • 200 galbiori
  • 150 ml smantana
  • 150 ml vin alb
  • 1 lingura bulion
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ciupercile si galbiorii se taie sferturi.Ceapa se toaca ,iar carnea se taie julien(fasii subtiri).

Uleiul se incinge si se rumeneste carnea.Se adauga ceapa pudrata cu faina impreuna cu ciupercile si galbiorii in restul de ulei si se calesc putin. Se stinge totul cu 100 ml vin si se fierbe 5 minute.

Se adauga boabele de struguri si restul de vin amestecat cu smantana si bulion;se sareaza si se pipereaza si se mai fierbe 5 minute.

Se orneaza farfuriile cu crengute de patrunjel verde.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise