Tocanita de vita cu vin la slow cooker Crock Pot

Timp pregatire
480 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g pulpa de vita
  • 4 morcovi
  • 1 bucata de telina
  • 3 cepe
  • 5 catei de usturoi
  • 400 ml vin rosu
  • 1 fir de rozmarin
  • 1 fir de cimbru
  • sare, piper dupa gust
  • 2-3 linguri cu ulei de masline

Mod de preparare

Carnea se usuca cu prosoape de hartie si se taie cuburi. Legumele se taie cubulete mici. Carnea se rumeneste pe toate partile in putin ulei de masline.

Cuburile de carne se pun in cuva unui slow cooker Crock Pot.

Deasupra se pun toate legumele, condimentele, sare si piper.

Se toarna vinul, 100 ml de apa, putin ulei de masline si se pune capacul.

Mancarea se gateste in slow cooker timp de 7-8 ore , setand functia low, pana ce carnea de vita devine moale.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise