Tocanita de vita cu vin la slow cooker Crock Pot

Timp pregatire
480 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g pulpa de vita
  • 4 morcovi
  • 1 bucata de telina
  • 3 cepe
  • 5 catei de usturoi
  • 400 ml vin rosu
  • 1 fir de rozmarin
  • 1 fir de cimbru
  • sare, piper dupa gust
  • 2-3 linguri cu ulei de masline

Mod de preparare

Carnea se usuca cu prosoape de hartie si se taie cuburi. Legumele se taie cubulete mici. Carnea se rumeneste pe toate partile in putin ulei de masline.

Cuburile de carne se pun in cuva unui slow cooker Crock Pot.

Deasupra se pun toate legumele, condimentele, sare si piper.

Se toarna vinul, 100 ml de apa, putin ulei de masline si se pune capacul.

Mancarea se gateste in slow cooker timp de 7-8 ore , setand functia low, pana ce carnea de vita devine moale.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise