Tocanita de vita si ciuperci cu cartofi

Timp pregatire
110 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1/2 kg carne de vita
  • 1/2 kg ciuperci
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 3 rosii
  • ulei, sare, piper, patrunjel
  • Garnitura de cartofi:
  • 1 kg cartofi
  • 250 g branza de burduf sau branza usor sarata
  • 2lg faina
  • sare

Mod de preparare

Maruntiti ceapa si caliti-o in putin ulei. Adaugati dupa 5 minute si ardeiul maruntit. Mai lasati cateva minute si apoi adaugati ciupercile taiate marunt. lasati sa se caleasca cateva minute si apoi adaugati carnea taiata cubulete. Condimentati cu sare si piper si adaugati cate putin apa pana cand se face carnea. Dupa 20 de minute se pot adauga si rosiile taiate marunt. La sfarsit adaugam patrunjel. Pentru garnitura de cartofi fierbeti cartofii in coaja, apoi ii maruntiti si adaugati sare, faina si branza. Modelati bilute si puneti la cuptor pe o hartie de copt.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise