Tomaat garnaal(rosii umplute cu creveti)

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 4 persoane:
  • 8 rosii frumoase
  • 600 gr creveti(sa fie mici, nu e aceelasi gust cu creveti mari)
  • Pentru sos:
  • 4 linguri de maioneza
  • 2 linguri de wisky
  • o lingura de ketchup
  • un virf de cutit de boia de ardei
  • si pentru cine prefera un pic de brinza dulce si marar(eu am incercat si mia placut gustul,ai mei nu prea maninca brinza dulce asa ca a fost doar pentru mine)
  • Pentru baza platului frunze de salata

Mod de preparare

Se taie fundul la rosii si se scoate miezul,curatind cit mai bine de zeama rosiei.Intre timp se prepara sosul amestecind cele 4 componente si daca preferati si brinza eu am incercat, dar e mai bine intii gustul original si apoi experimente.Se pune sosul peste creveti si se umplu rosiile asezindule pe un platou si dindule la rece pt o ora inainte de servire.E o mincare foarte refrescanta in zilele calduroase de vara atunci cind nu poti sa pui sa fierbi un ou.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise