Tort aperitiv

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g maioneza
  • 400 gr smantana
  • 300 g telemea
  • 2-3 oua fierte
  • 300 g sunca
  • 2-3 castraveti murati
  • 2-3 paini patrate feliate
  • cascaval ras

Mod de preparare

Se amesteca maioneza cu telemeaua rasa si smantana.

Compozitia rezultata se imparte in trei. Intr-una se pun 2-3 oua fierte rase, in cea de-a doua 300 g sunca taiata marunt, iar in ultima 2-3 castraveti murati taiati cubulete.

Intr-o tava inalta se aseaza un rand de paine (toate feliile sa fie in aceeasi directie) peste care se pune prima compozitie.

Apoi al doilea rand de paine se pune invers (ca la caramizi, intercalate, altfel vor cadea la taiere) si a doua compozitie.

Ultimul rand de paine (se pune ca si cel de jos) si a treia compozitie.

Deasupra se rade cascaval.

Se da la frigider peste noapte.

Se feliaza precum tortul.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise