Tort cu branza si ananas

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pt blat:4oua,4linguri zahar,2linguri faina,1/2plic praf de copt,2 linguri cacao
  • Pt crema:500g branza de vaca,200g zahar pudra,300ml frisca,un compot de ananas
  • Pt ornat:200ml frisca,bombonele ornamentale

Mod de preparare

Albusurile se bat spuma,se adauga zaharul,apoi se pun galbenusurile.Se incorporeaza faina,amestecata cu praful de copt si cacaua.

Compozitia se toarna in tava unsa si tapetata cu hartie de copt si se baga la cuptorul preincalzit pt 30de minute.

Se amesteca bine branza de vaci cu zaharul pudra,apoi se incorporeaza frisca batuta.

Blatul racit se taie in doua,se insiropeaza cu zeama de ananas,se pune inapoi in forma de tort detasabila,se pun bucatele de ananas,crema si al doilea blat.

Se introduce in frigider pt 4-5 ore,apoi se scoate din forma si se orneaza cu frisca,dupa preferinta.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise