TORT CU CICOLATA SI FRUCTE

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • un blat
  • ciocolata finetti
  • esenta rom
  • fructe: banane, capsuni
  • zahar

Mod de preparare

Blatul se taie in cate bucati dorim. Se insiropeaza fiecare portiune de blat cu sirop preparat din apa, zahar si rom, pe care le fierbem 10 min pe aragaz. Dupa ce insiropam portiunea de blat, ii punem ciocolata incalzita si fructele taiate (banane si capsuni). Asa facem pana la final. Dupa ce am terminat de ornat tortul il lasam la rece in frigider cel putin 1 ora, dupa care il putem manca.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise