Tort cu iaurt si piscoturi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 iaurturi mari cu fructe
  • fructe la alegerea fiecaruia
  • 2 pliculete de gelatina
  • 1 pachet mare de piscoturi
  • 1 compot de fructe
  • frisca

Mod de preparare

Vom folosi o tava rotunda, pe fundul careia vom pune folie de plastic. Se dizolva pliculetele de gelatina cu putina apa sau suc de fructe/compot si se amesteca cu cele 2 iaurturi cu fructe. In aceasta compozitie se pot pune si fructe proaspete sau confiate. Compozitia de iaurt si gelatina se pune in tava, se aseaza un strat de fructe peste aceasta crema (ananas, capsuni, visine etc) si se pun doua straturi de piscoturi inmuiate in sucul de la compot. Se poate aseza, dupa preferinta fiecaruia, un strat de fructe peste straturile de piscoturi. Se pune la frigider pentru 24 de ore, dupa care se rastoarna tava si se orneaza cu frisca.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise