Tort cu nutella

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150g nutella sau finetti
  • 3 oua intregi
  • 50g faina
  • 90g zahar
  • 30g unt moale
  • Tava de tort diametru 24

Mod de preparare

Untul moale il amestecam cu nutella;Unul cate unul adaugam ouale intregi mixand cu mixerul dupa fiecare si alternand cu zaharul;Adaugam faina in ploaie,omogenizam,turnam totul intr-o tava tapetata cu faina si unsa cu unt si introducem in cuptorul cald

170°C timp de 20\';

La sfarsit pudram cu zahar farin si servim!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise