Tort cu portocale

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300-350g miez de portocale
  • 20ml ulei
  • 300g zahar
  • 150g faina
  • 1 plic de praf de copt
  • 4 oua

Mod de preparare

Ouale intregi se bat bine cu zaharul care va fii adaugat treptat,pana la topirea acestuia,se adauga miezul de portocale care intre timp a fost mixat in robotul de bucatarie pana la omogenizarea acestora;

Miezul de portocala se adauga inamestecul de oua cu atentie amestecant de sus in jos,adaugam faina amestecata in prealabil cu praful de copt;

Compozitia obtinuta se tuarna intr-o tava unsa si tapetata cu hartie,se introduce in cuptorul cald 170°C cam 20-25 minute ,facand proba cu cutitul,daca este necesar mai dati 5-10 minute;

Portocalele pot fi inlocuite cu mandarine,si acestea curatate de coaja,iar tortul poate fii servit alaturi de un gem de portocale,sau cu o glazura de ciocolata!

Este rapid ,bun si gustos!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise