Tort de biscuiti

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g biscuiti petit beurre
  • 2 plicuri budinca de ciocolata
  • 4 linguri zahar
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 1 l lapte pentru budinca + 500ml lapte pentru insiropat
  • capsuni pentru decor

Mod de preparare

Budincile se prepara dupa indicatiile de pe ambalaj. Se lasa la racit.

Se inmoaie biscuitii in laptele fiert cu zaharul vanilat si se aseaza unii langa altii intr-o tava dreptunghiulara.

Se aseaza un strat de budinca si se continua cu alt strat de biscuiti insiropati in lapte. Se pune din nou un strat de budinca, unul de biscuiti. La sfarsit se termina cu budinca si se orneaza cu fructe.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise