Tort de ciocolata amara

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -unt-100g
  • -zahar-100g
  • -oua-5
  • -faina-20g
  • -cacao-12g
  • -1 lingura lapte-
  • -300g ciocolata
  • -un varf cutit sare-

Mod de preparare

Ciocolata + untul se pun intr-un vas care la rindul lui vine pus intr-o cratita cu apa (bagno-maria) pina se topesc.

Intre timp galbenusurile, zaharul si laptele se amesteca bine cu mixerul pina devin o crema spumoasa. La aceste ingrediente se adauga putin cite putin faina care a fost amestecata cu cacaua si usor se incorporeaza ciocolata topita cu untul. La sfirsit se adauga albusurile batute spuma cu un praf de sare.Se tapeteaza o tava cu hartie ulei si faina si se pune compozitia preparata.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise