Tort de ciocolata-Ferrara

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50g faina
  • 25g cacao
  • 100g unt
  • 200g cicolata amara
  • 3 oua
  • vanilie
  • o tava 26-28 diametru

Mod de preparare

Topim ciocolata cu untul in microunde la o putere mica

Dupa racire adaugam cacao,zaharul,faina vanilia,galbenusurile,amestecand dupa fiecare,iar la sfarsit albusurile batute spuma ;

Ungem si tapetam o tava cu unt si faina,turnam compozitia ,nivelam si introducem in cuptorul cald 160g timp de 25 minute;

Tortul va avea o consistenta moale si cremoasa;

Pudram cu zahar farin si servim!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise