Tort de ciocolata-Ferrara

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50g faina
  • 25g cacao
  • 100g unt
  • 200g cicolata amara
  • 3 oua
  • vanilie
  • o tava 26-28 diametru

Mod de preparare

Topim ciocolata cu untul in microunde la o putere mica

Dupa racire adaugam cacao,zaharul,faina vanilia,galbenusurile,amestecand dupa fiecare,iar la sfarsit albusurile batute spuma ;

Ungem si tapetam o tava cu unt si faina,turnam compozitia ,nivelam si introducem in cuptorul cald 160g timp de 25 minute;

Tortul va avea o consistenta moale si cremoasa;

Pudram cu zahar farin si servim!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise