Tort de ciocolata si cocos

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pt blat:7 oua 7 linguri de zahar,5 linguri de faina si 2 linguri de cocos
  • pt.crema:5 oua,5 linguri de zahar,1 tabla de ciocolata cu laptesi 100 de grame de cocos.500 ml frisca lichida gen hulala

Mod de preparare

se face un piscot din 7 galbenusuri frecate cu 7 linguri de zahar pana se face spuma,apoi se bat spuma cele 7 albusuri si e amesteca 1cu galbenusurile si cele 5 linguri de faina si 2 linguri de cocos.Se torna in forma unsa cu ulei si tapetata cu faina.Se coace 15-20 minute.

Cema:se fierbe pe aburi 5 oua intregi(farara coaja :)) cu 5 linguri de zahar,ciocolata si cocosul cca.20 minute pana se ingroasa.Se lasa la racit timp in care se bate frisca sa fie tare ca si untul apoi se amesteca cu crema .Blatul se taie in 3 parti se unge cu crema si se decoreaza dupa bunul plac.Sper ca imaginile de mai jos sa va inspire este un tort usor si delicios.Sa aveti pofta!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise