TORT DE FRUCTE

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blat:
  • 8 oua, 16 linguri zahar, 8 linguri faina
  • Crema: 3 budinci vanilie, 300 gr. Margarina, zahar dupa gust, 4 plicuri zahar vanilat, capsuni si kiwi.
  • Glazura: frisca si fructe

Mod de preparare

Bati albusurile, incorporezi zaharul, faina si galbenusurile si dai blatul la cuptor la foc mic, il verifici cu scobitoarea sa vezi daca e copt si in interior. Dupa ce-l scoti din cuptor il lasi la racit, il tai in 3 si pui crema de vanilie pe care in prealabil ai impartit-o in 2, in jumatate ai pus capsunile taiate cubulete, iar in cealalta jumatate ai pus kiwi taiat cubulete ( cantitatea de fructe e dupa gust)-blat+crema+blat+crema- se orneaza cu frisca si fructe.

Pofta buna!!!!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise