tort de piersici cu iaurt si frisca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 plicuri de gelatina
  • 800 grame compot de piersici(zeama si fructe)
  • 400 grame biscuiti petit beurre
  • 100 grame de unt
  • 100 grame de zahar
  • 450-500 grame iaurt piersici
  • 500 grame frisca
  • 1 plic gelatina colorata (rosie) Dr Qetqer

Mod de preparare

2 plicuri de gelatina se pun la inmuiat in zeama unui borcan, cutie mare de compot de piersici

se dau 400 gr biscuiti faramati in 100 gr unt si se dau la rece

se bate frisca 500 gr bine de tot

pe baie de apa se pune gelatina inmuiata, cu 100 gr de zahar (il adaug inainte de a-l pune pe foc, in gelatina) si se raceste

un iaurt de 450-500 gr de piersici se pune in castron, se amesteca cu frisca batuta, apoi se pune gelatina, amestecand cu delicatete, fructe maruntite din compot

se pune in forma imbracata in celofan,

am facut repede un plic de gelatina incolora dr. ochter cum scrie pe pachet dar cu apa, ca zeama de compot nu mai era si oricum a iesit foarte limpede.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise