tort din piscoturi cu ananas

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -500 g piscoturi de sampanie
  • -1 cutie compot de ananas
  • -600 g frisca

Mod de preparare

Pe un platou dreptunghiular se aranjeaza randuri de piscoturi stropite cu sirop de ananas.Se taie in bucatele mici ananasul si se aranjeaza peste piscoturi,se pune un strat de frisca,apoi din nou se asaza piscoturi stropite cu sirop si iar un rand de bucatele de ananas si frisca.Peste frisca,pe marginea tortului se aranjeaza bucatele de ananas.Se tine la rece pana a doua zi.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise