Tort fin

Timp pregatire
72 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 grame piscoturi de champanie
  • 2 linguri mari de cafea Iacobs
  • 2 plicuri de crema de vanilie dr. Oetker
  • 1 litru lapte
  • 4 linguri mari zahar Coronita
  • Kiwi
  • coaja de portocala

Mod de preparare

Se face o cafea tare din 2 linguri mari de cafea si 250 ml. apa.

Se freaca praful de vanilie cu lapte si zahar dupa instructiunile de pe plic pana se obtine o crema inchegata.

Se inmoaie pe rand piscoturile de champanie in cafea si se aseaza intr-o forma rotunda, pe 2 straturi. Se toarna crema de vanilie. Se repeta operatia pana se obtine un tort de inaltime medie. Se da la rece. Dupa ce s-a racit bine, se acopera cu aceeasi crema de vanilie.

Se da la rece.

Eu l-am ornat ca in foto.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise