Tort fin

Timp pregatire
72 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 grame piscoturi de champanie
  • 2 linguri mari de cafea Iacobs
  • 2 plicuri de crema de vanilie dr. Oetker
  • 1 litru lapte
  • 4 linguri mari zahar Coronita
  • Kiwi
  • coaja de portocala

Mod de preparare

Se face o cafea tare din 2 linguri mari de cafea si 250 ml. apa.

Se freaca praful de vanilie cu lapte si zahar dupa instructiunile de pe plic pana se obtine o crema inchegata.

Se inmoaie pe rand piscoturile de champanie in cafea si se aseaza intr-o forma rotunda, pe 2 straturi. Se toarna crema de vanilie. Se repeta operatia pana se obtine un tort de inaltime medie. Se da la rece. Dupa ce s-a racit bine, se acopera cu aceeasi crema de vanilie.

Se da la rece.

Eu l-am ornat ca in foto.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise