Tort Oreo

Macinam 350 g biscuiti oreo fara a indeparta crema.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 350 g biscuiti oreo
  • 80 g unt
  • 250 g mascarpone
  • 300 g crema de ciocolata Finetti
  • 300 ml frisca lichida sau smantana pentru frisca
  • 8 biscuiti oreo
  • ciocolata cu lapte si biscuiti oreo pentru ornat

Mod de preparare

Macinam 350 g biscuiti oreo fara a indeparta crema. Topim untul si apoi il amestecam cu biscuitii macinati. Distribuim compozitia intr-o forma rotunda de tort presand usor. Introducem forma la rece.

Mixam 100 ml frisca si apoi o amestecam usor cu crema de ciocolata Finetti. Distribuim uniform aceasta compozitie peste biscuiti si introducem din nou la rece.

Mixam si restul de 200 ml de frisca. Adaugam si mascarponele peste frisca, amestecand usor , apoi si cei 8 biscuiti oreo rupti bucati. Eu nu am adaugat zahar. A fost suficient de dulce. Punem si aceasta compozitie peste cea de Finetti si introducem din nou la rece pentru cateva ore.

Soatem tortul din tava si-l ornam cu biscuiti oreo si ciocolata topita.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise