Mai intii se taie blaturile pe jumatate si se pun cu rotunjimea, spate in spate, asa ca sa arate ca doua aripi de fluture. Se face compozitia din coaja rasa de portocale si lamiie, zahar, iaurt si brinza dulce. Se amesteca bine. Se pune compozitia peste doua foi insiropate cu suc de compot, dupa ce acestea au fost acoperite cu mandarine (se lasa doar pt. ornament,citeva). Pe al treilea blat se pune frisca batuta. Apoi se orneaza FLUTURELE. Din grisine se fac doua antene care se pun pe mijloc in fata. Din kiwi se fac 2 ochi mari, linga antene.Celelalta bucati de kiwi se taie pe jumatate si se decoreaza tortul cu ele si cu mandarinele lasate pentru decor. Se rade ciocolata si se imprastie peste tort.
Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise