Tort rapid

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 700 gr biscuiti populari
  • 1 borcan serbet zmeura
  • 1 borcan dulceata de caise
  • 200 gr unt
  • 1 cana cafea tare neindulcita
  • 1 esnta de rom

Mod de preparare

se face cafeaua se strecoara si se adauga esenta de rom

se freaca spuma untul cu serbetul: pe un plato se pune un rand de biscuiti inmuiati in cafea, un strat de crema ,un rand de biscuiti un strat de dulceata de caise pana se termina -ultimul strat fiind de crema : se decoreaza cu bobe de visine

se da la rece o zi .

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise