Tort rapid cu blat de cozonac

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 felii de cozonac
  • 250 ml lapte
  • un plic de praf pentru crema
  • 2-3 linguri zahar pudra
  • 2 linguri esenta de rom
  • 2-3 linguri zahar tos
  • frisca pentru ornat

Mod de preparare

Se prepara crema, conform instructiunilor de pe ambalaj.

Se face un sirop din 400 ml de apa, care se fierbe impreuna cu zaharul tos. Se lasa la racit si se adauga esenta de rom.

Feliile de cozonac se aranjeaza pe platou, in forma dorita. Se insiropeaza si se pune un strat de crema. Se fac trei etaje de acest fel si se orneaza cu frisca. Este preferabil sa se consume dupa cateva ore de stat la rece sau chiar a doua zi.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise