Tort raw cu banane si cocos

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200g faina de migdale (sau migdale rasnite fin)
  • 50g seminte de canepa
  • 6 lg sirop de agave
  • 7 banane
  • 200ml crema de cocos
  • 3 lg psyllium
  • 10 picaturi Green Sugar lichid
  • felii de banana, chipsuri de cocos si sirop de agave pentru topping

Mod de preparare

Pentru blat amestecam cu o lingura faina de migdale si semintele de canepa cu siropul de agave. Daca mai e nevoie adaugam vreo 2 linguri de apa. Presam compozitia pe fundul unei tavi cu preti detasabili (a mea are 22cm diametru). O introducem la rece cat timp facem crema: mixam in blender bananele, crema de cocos, taratele de psyllium si indulcitorul pe baza de stevie, Green Sugar. Turnam crema peste blat si introducem tortul in congelator. Inainte de servire il decoram cu feliute de banana, chipsuri de cocos si sirop de agave. Se pastreaza in congelator si se scoate cu o ora inainte de servire. Senzational! :)

Reteta pregatita de Madalina, www.madeline.ro, cu produsele oferite de Green Sugar si Laboratoarele Remedia.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise