Tort Tiramisu

Tiramisu rețeta originală

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 250 ml frisca lichida,
  • 6 galbenusuri,
  • 200 g zahar,
  • 250 g mascarpone,
  • 1 pachet piscoturi,
  • 200 ml cafea,
  • 10 ml amareto,
  • esenta vanilie,
  • cacao,
  • cirese,
  • fulgi porumb,

Mod de preparare

Se bate frisca tare se adauga mascarpone si se mai bate inca putin impreuna. Separat se bat galbenusurile cu zaharul si apoi se adauga peste compozitia obtinuta si se amesteca incet pana se omogenizeaza.

In cafea punem amareto apoi insiropam piscoturile unul cate unul pana formam primul strat apoi punem crema si repetam inca odata procesul.

La sfarsit pudram cu cacao si ornam cu cirese si fulgi de porumb. Tinem la frigider cca 4 ore inainte de servire.

La fel de bun ca si Tiramisu rețeta originală ;)

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise