Tortelli di ricotta

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 gr urda de vaca
  • 3 oua
  • 70 gr zahar
  • coaja de lamaie rasa
  • sare
  • un varf de bicarbonat
  • 50 gr stafide
  • 160 gr faina
  • ulei pentru prajit
  • zahar pudra

Mod de preparare

Urda se scurge de zeama daca are si se amesteca cu ouale batute,zaharul,coaja de lamaie rasa,putina sare,bicarbonatul si stafidele.Se omogenizeaza bine dupa care se adauga faina si se amesteca pana se obtine un aluat nici prea gros nici prea subtire.

Se lasa sa se odihneasca 1 ora la temperatura camerei.

Inrt un ceaun se pune uleiul la incins si cu o lingurita se ia din aluat si se pune in uleiul incins.Dupa fiecare data ce luati udati lingurita,asa se desprind mai usor.

Se scot pe un servet incat sa se absoarba uleiul in exces si se pudreaza cu zahar pudra.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise